Tyred.se live på Easyfy Commerce, 20 Mkr första året

In Cloud / Förvaltning, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nylanserade däcksajten Tyred.se ska efter målgruppsanalys, innehållsanpassning och väl vald design på gått till en omsättning om flera miljoner på bara några månader. På sajten finns 40 000 produkter och den förväntade årsförsäljningen ligger nu på över tjugo miljoner kronor. Tyred.se är byggd på Easyfy Commerce-plattformen i ASP.NET med Raven.db. Den driftas på IBM Fibre Channel-hårdvara i Ipeers redundanta vCloud....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tyred.se gör succé på Ipeer Hosted VMware | Ipeer blogg

Leave a Comment