Umbraco 8 presenterar tre stora nyheter och innovationer

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag släpps danska open source .NET produkten Umbraco 8. Releasen ska legat i produktion i hela fem år, från det konceptuella stadiet. De tre stora tilläggen i version åtta ska vara Infinite Editing, Language Variants och Content Apps. Det första ska vara ett bättre stöd för att addera t ex bild till text utan att ett eget fönster eller en extra inladdning av en mediasektion krävs. Det andra är inbyggt språkstöd och det tredje är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon