Uppköpshungrigt Valtech köper upp ännu ett bolag, ny marknad i sikte

In CXM, Nyheter, Sitecore XP, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med det sprillans nya riskkapitalet som kom i samband med nya 12 mdr SEK-värderingen blir det även nya kontinenter att växa på för det blivande, nya Valtech. Genom förvärv, igen. Det handlar denna gång om Revoni Digital Experience Design Agency, en digitalbyrå med fokus på främst Sitecore XP sviten, men även Umbraco open source CMS och olika typer av Microsoft Azure-tjänster i molnet. Revonic har t ex Emirates, Noor Bank, Meraasm och Mercedes Benz på kundlistan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon