Uppköpshungrigt Valtech köper upp ännu ett bolag, ny marknad i sikte

In CXM, Nyheter, Sitecore XP, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med det sprillans nya riskkapitalet som kom i samband med nya 12 mdr SEK-värderingen blir det även nya kontinenter att växa på för det blivande, nya Valtech. Genom förvärv, igen. Det handlar denna gång om Revoni Digital Experience Design Agency, en digitalbyrå med fokus på främst Sitecore XP sviten, men även Umbraco open source CMS och olika typer av Microsoft Azure-tjänster i molnet.

Revonic har t ex Emirates, Noor Bank, Meraasm och Mercedes Benz på kundlistan. Inte fel namn när man vill satsa på mellanöstern och framöver kunna utgå ifrån Dubai med nya digitalpartnertjänster.

” – Vi är glada över att välkomna Revonic till Valtech-gruppen och att kunna expandera vår verksamhet över MENA. Vi välkomnar inte bara en imponerande uppsättning nya kunder, utan också ett imponerande och begåvat team som hjälper till att stärka och utveckla vårt internationella varumärke och öka vår räckvidd.”

Säger Olivier Padiou, koncernchef på Valtech.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WPP bygger 30 000 man stor byrå, VML ska vara ”störst inom kreativitet”