Fler uppköp att vänta från Valtech, bolaget värderas till 12,1 mdr

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Valtech har inte växt färdigt. Bolaget stod och stampade under längre perioder men vill nu växa lika fort som sina hungriga noterade och onoterade, konsoliderade branschkollegor. Det har vi sett genom ovanliga förvärv av t ex content- och reklambyråer i Sverige under det senaste året. Numera värderas Parisnoterade Valtech med 4000 medarbetare till hela 12,1 miljarder SEK. De nya pengarna som ska användas för fortsatt framtida expansion kommer från BC Partners (annars frekventa medtech investerare) och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon