Vasakronan transformeras i projekt av Centigo, svårt sälja paketerad ”digital transformation”

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Snabbväxande Centigo, numera hela 300 medarbetare och med en vinstmarginal om hela 16,5%, projektleder inom bara inom ”CXM” och digital transformation. Då och då bygger de även digitala tjänster för sina kunder. Som Meetrd.se, en ”transformerande” lösning för att låna eller hyra ett mötesrum de tagit fram tillsammans med kunden Vasakronan. Plattformen har syfte att förenkla delning av kontorsplatser och mötesrum inbjudna företag emellan. Vasagatan 16 står numera öppen för business. Centigo har tagit hjälp av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En intressant ”konverteringslösning” för att hyra ett mötesrum. Du pratar också om ekosystem kring projekt. Kan du förklara vilka komponenter som ingår där?

Leave a Comment