Vasakronan transformeras i projekt av Centigo, svårt sälja paketerad ”digital transformation”

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Snabbväxande Centigo, numera hela 300 medarbetare och med en vinstmarginal om hela 16,5%, projektleder inom bara inom ”CXM” och digital transformation. Då och då bygger de även digitala tjänster för sina kunder. Som Meetrd.se, en ”transformerande” lösning för att låna eller hyra ett mötesrum de tagit fram tillsammans med kunden Vasakronan. Plattformen har syfte att förenkla delning av kontorsplatser och mötesrum inbjudna företag emellan. Vasagatan 16 står numera öppen för... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En intressant ”konverteringslösning” för att hyra ett mötesrum. Du pratar också om ekosystem kring projekt. Kan du förklara vilka komponenter som ingår där?

Leave a Comment