Vasakronan transformeras i projekt av Centigo, svårt sälja paketerad ”digital transformation”

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Snabbväxande Centigo, numera hela 300 medarbetare och med en vinstmarginal om hela 16,5%, projektleder inom bara inom ”CXM” och digital transformation. Då och då bygger de även digitala tjänster för sina kunder. Som Meetrd.se, en ”transformerande” lösning för att låna eller hyra ett mötesrum de tagit fram tillsammans med kunden Vasakronan. Plattformen har syfte att förenkla delning av kontorsplatser och mötesrum inbjudna företag emellan. Vasagatan 16 står numera öppen för business. Centigo har tagit hjälp av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En intressant “konverteringslösning” för att hyra ett mötesrum. Du pratar också om ekosystem kring projekt. Kan du förklara vilka komponenter som ingår där?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.