Vendre tar fram ny e-handel åt Printwork Markets

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Printworks, som designar och producerar accessoarer, coffee table-spel och fotoalbum med mera, har nylanserat Printwork Markets e-handel. Allt på en Vendre ehandelslösning. Vendre vill särskilt lyfta fram är att den nya lösningen för Printworks verkligen ska vara “Mobile first” och hur Vendres framtagna drag & drop-verktyg ska förenkla arbetet och göra det möjligt för kunden att snabbare ta fram och hantera nytt innehåll. Vendre har på sistone fokuserat på att anpassa sin e-handelslösning för t ex influencers som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon