Viking Outdoor lägger om strategin, går live på headless Centra commerce

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Välkända barnskofavoriten Viking Outdoor Footwear väljer att komplettera egna wholesaleverksamheten med en ny e-handelssatsning D2C (direkt mot konsument) i samarbete med Centra och Rivercode. De ställer därmed om stora delav av egna strategin för handel. ” - Då vi redan framgångsrikt säljer våra produkter via återförsäljare ser vi nu enorma möjligheter att öka försäljningen via våra egna kanaler. Vi har tidigare laborerat med vår egna e-handel, men märkte snabbt att vår tidigare lösning inte gick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon