Volkswagen rullar ut Adobe Experience Manager på en miljon sajter

In Adobe AEM, CXM, Marketing Automation, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Biltillverkarens webbenhet är massiv. Den sysselsätter inte färre än runt 300 redaktörer, assisterar 600 inkopplade återförsäljare digitalt (bara i Tyskland) och publicerar till egna officiella sajter för 147 olika marknader. Därtill kommer givetvis hundratusentals bild- och mediaobjekt som ska användas dagligen på de olika mobila och desktop satsningarna.Allt som allt påstår sig Volkswagen ha närmare en miljon egna webbplatser. Vad de ska med så många sajter och domännamn till framgår inte. Runt 60% av de egna marknadssajterna har nu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 300 (!) @volkswagen Web Editors in action with their new @adobeexpmgr installation. One million web sites. 600 Partners. Just in Germany. Maching learning anyone?

Leave a Comment