Volkswagen rullar ut Adobe Experience Manager på en miljon sajter

In Adobe AEM, CXM, Marketing Automation, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Biltillverkarens webbenhet är massiv. Den sysselsätter inte färre än runt 300 redaktörer, assisterar 600 inkopplade återförsäljare digitalt (bara i Tyskland) och publicerar till egna officiella sajter för 147 olika marknader. Därtill kommer givetvis hundratusentals bild- och mediaobjekt som ska användas dagligen på de olika mobila och desktop satsningarna.Allt som allt påstår sig Volkswagen ha närmare en miljon egna webbplatser. Vad de ska med så många sajter och domännamn till framgår inte. Runt 60% av de egna marknadssajterna har nu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 300 (!) @volkswagen Web Editors in action with their new @adobeexpmgr installation. One million web sites. 600 Partners. Just in Germany. Maching learning anyone?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.