”Webbutiken för Frisörer” väljer en Sitecore Commerce

In E-handel, Nyheter, Sitecore Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vi har en ny Sitecore Commerce användare i Sverige. Antalet växer markant när Kodexe i veckan fick i uppdrag att se över hela den digitala verksamheten för Lundaföretaget HeadBrands.

HeadBrands kallar sig ”Webbutiken för Frisörer” och har varit i business i sju år. Utöver ny e-handel ska inom kort även ett nytt affärssystem implementeras, där föll valet på Microsoft Dynamics NAV. Den ska installeras tillsammans med partner BrightCom. Kodexe ska samtidigt se till att Dynamics fungerar med en Sitecore Experience Platform som kompletteras med Sitecore Commerce.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact adderar tre nya till ledningen, samtliga från svenska Columbus

Uppdraget innebär att Kodexe kommer att se över hela HeadBrands verksamhet och deras digitala plattformar genom att gå över till ett systemstöd som passar verksamheten bättre och möjliggör framtida verksamhetsmål.

”- Vi på Kodexe ser fram emot att få bygga ett långsiktigt samarbete med HeadBrands och att ta rollen som deras proaktiva strategiska digitala partner när dom nu ser över hela sin digitala verksamhet.”

Säger Michael Nilsson Pauli, VD på Kodexe.

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Kommentarer

  1. Det är 100% fler kunder i landet därmed, va? Kronaby var ju #1 och även de enda, då svenska Ecco kör Salesforce Commerce nuförtiden.
    Toshiba är väl ingen äkta, ny Sitecore Commerce 2017 användare?

Leave a Comment