“Webbutiken för Frisörer” väljer en Sitecore Commerce

In E-handel, Nyheter, Sitecore Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vi har en ny Sitecore Commerce användare i Sverige. Antalet växer markant när Kodexe i veckan fick i uppdrag att se över hela den digitala verksamheten för Lundaföretaget HeadBrands. HeadBrands kallar sig "Webbutiken för Frisörer" och har varit i business i sju år. Utöver ny e-handel ska inom kort även ett nytt affärssystem implementeras, där föll valet på Microsoft Dynamics NAV. Den ska installeras tillsammans med partner BrightCom. Kodexe ska samtidigt se till att Dynamics fungerar med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det är 100% fler kunder i landet därmed, va? Kronaby var ju #1 och även de enda, då svenska Ecco kör Salesforce Commerce nuförtiden.
    Toshiba är väl ingen äkta, ny Sitecore Commerce 2017 användare?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.