Webbyrån bygger egen Azure molnfundament-paketering, lockar nya kunder

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala, etablerade webbpartnern Kodexe har inför 2021 utvecklat det egna tjänsteerbjudandet rejält med flera nya partnerskap och egna produktpaketeringar. Tidigare har man en historik med främst Sitecore CMS-projekt men även med Episerver och Sharepoint därutöver. Det är fortfarande Microsoftteknik som gäller. Tillsammans med Microsoft Azurefokuserade WeSafe har man skapat ett eget ”molnfundament” i egna kdx Azure Business Platform. Baserad helt på Microsofts molnplattform, Azure. Plattformen ska innehålla över 200 produkter och molntjänster som ska lösa dagens...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon