WordPress köper Tumblr för spottstyver

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Wordpressägarna Automattic är nya ägare till tidigare hypade Tumblr. Som därmed visat sig förlorat massiva -9,8 mdr i värde (!). Sex år efter att Verizon/Yahoo köpte Tumblr för runt en miljard dollar går bolaget nu till Matt Mullenwegs bolag för runt 200 Mkr. Tumblr är en bloggplattform som grundades av David Karp 2007. Idag har Tumblr runt 200 anställda....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon