Creuna skapar C-Day, helt egen dag för inspiration

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Senaste att arrangera en egen inspirationsdag är Creuna med höstens nya event C-Day. De följer därmed i ÅF Inuse samt Dobermans fotspår med etablerade From Business to Buttons respektive Frontiers (som arrangerades senast 2018). Eventet äger rum första veckan i september. Bara veckan efter arrangeras Accenture-sponsrade Gather med ett liknande upplägg och innehåll. I Creunas fall blir det en dag med ämnen som berör allt från feminism, politik, mångfald/diversity, foodtech och miljötänk till mobilitet och innovation....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon