1000 procent fler efterfrågade ALMI Företagspartner efter Covid-19, ny UIPath RPA robot avlastar

In AI, Machine Learning, Botar, API, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trycket på ALMIs verksamhet i Sverige ska ha ökat med närmare 1000 procent de första dagarna under Covid-19, berättar bolagets Digital Transformation-ansvarige Marcus Liu. Det ställde höga, nya krav på ökad och förbättrad handläggning, ökade konverteringsgrader, ökade volymer av leveranser till kund samt generellt snabba ökad automatisering och effektivisering. Tidigare ska stora delar av ALMI Företagspartner kundprocesser varit spridda över fler olika system och organisationen hade tagit de första stegen med att synkroniserar flera olika system. Erfarenheten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon