30 års erfarenhet och fler anledningar bakom Stalands Möbler e-handelsaccelerator

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under lucia gick Stalands Möbler nya e-handel live. En Jetshop/Storm Commerce och Umbraco CMS med Storefront e-handelsaccelerator för sektorn. Med e-handelsacceleratorn Storefront vill Stalands erbjuda sina kunder en modern e-handelsupplevelse som går att skala upp och anpassa efter behov. I e-handelsacceleratorn ska leverantören och plattformstillverkaren samlat sina erfarenheter inom sektorn från 30 års arbete (!) med e-handel och över 100 kundprojekt. ” - Samarbetet med Nexer Unified Commerce har varit väldigt lyckosamt från dag ett och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon