ACO.se lanserar re-design med ny content- och SEO-strategi

In Nyheter, Sociala media / web2.0, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen gick den nya versionen av ACO och ACO.se live. Creuna har tidigare ansvarat för den webbproduktion som släpptes 2015, men de har nu delvis ersatts av svenska e-handelskonsulten Beyond Retail. Syftet med den nya siten är att vägleda och inspirera besökaren att ta nästa steg inom hudvård, oavsett tidigare kunskap. Bland annat ska en strategi för allt innehållsbyggande inom ACO framöver ska baseras på. Strategin inkluderar en sökordsanalys och SEO-guide över hur man ska tänka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon