Affari of Sweden skapar Litium e-handel och ny SoMe strategi

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Affari of Sweden har nyligen lanserat en helt ny webb på Litium e-handel. Affari of Sweden erbjuder hantverk som ljus i olika material och färger. Ljustillverkning var företagets startskott och än idag tillverkar de handgjorda COTÉ NORD ljus. Den nya siten ska vara en del av företagets varumärkesresa samt en "digital källa för inspiration och kreativitet". Fokus ska ha lagts på att underlätta navigeringen för besökarna och gör det lättare för besökare att hitta vad de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon