Nya Sitefinity adderar innovativ lead scoring och nytt sätt att öka engagemang

In Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Progress CMS-system Sitefinity har avtäckt flera nyheter i sin sommarrelease av egna CMS:et. De senaste lanseringarna Progress Sitefinity Digital Experience Platform (DXP) samt Progress Sitefinity Cloud från produktföretaget, kända för att agera innovativt historiskt, siktar in sig på att lösa marknadsteams utmaningar med att analysera olika spridda datakällor i realtid.

” – Vår senaste branschundersökning visar att nästan 70% av företagsledare kämpar för att ta itu med de stigande förväntningar om digital upplevelse och att leverera engagerande, sömlösa upplevelser. De behöver rätt teknik med låg komplexitet, kostnad och resurser. ”

Säger produktchefen John Ainsworth. Comprehensive Conversion Attribution Modeling ska ge marknadsteam insikt i olika typer av datakällor för att kunna börja kartlägga besökares beteenden. Samt få insikter om vilka interaktioner som har störst inverkan på konvertering och andra satta KPI:er. Det erbjuds även tillgång till en automatiserad prioritering av leads (Advanced Lead Scoring Rules) så att ägare av en webbplats kunna sätta regler för hur lead scoring ska [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]fungera på ett mer avancerat plan. Med förhoppning om att slippa onödiga kostnader för leads som redan har konverterats eller är i början av sin kundresa.

Vi har mer på samma ämne:  Valtech vinner Pepsi, Marketing Transformation-upplägg kapar byråledet med 35 procent

I uppdateringen tillkommer också funktioner som ska öka engagemanget bland webbesökare. Modernized Audience Intelligence identifierar unika intressen och preferenser hos besökaren, och vilka ämnen som genererar mest engagemang. Medan Detailed Video Performance Tracking identifierar det som gör att ett visst videoinnehåll tilltalar besökaren och sticker ut i mängden.[/ppp_patron_only]