Nya Sitefinity adderar innovativ lead scoring och nytt sätt att öka engagemang

In Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Progress CMS-system Sitefinity har avtäckt flera nyheter i sin sommarrelease av egna CMS:et. De senaste lanseringarna Progress Sitefinity Digital Experience Platform (DXP) samt Progress Sitefinity Cloud från produktföretaget, kända för att agera innovativt historiskt, siktar in sig på att lösa marknadsteams utmaningar med att analysera olika spridda datakällor i realtid.

” – Vår senaste branschundersökning visar att nästan 70% av företagsledare kämpar för att ta itu med de stigande förväntningar om digital upplevelse och att leverera engagerande, sömlösa upplevelser. De behöver rätt teknik med låg komplexitet, kostnad och resurser. ”

Säger produktchefen John Ainsworth. Comprehensive Conversion Attribution Modeling ska ge marknadsteam insikt i olika typer av datakällor för att kunna börja kartlägga besökares beteenden. Samt få insikter om vilka interaktioner som har störst inverkan på konvertering och andra satta KPI:er. Det erbjuds även tillgång till en automatiserad prioritering av leads (Advanced Lead Scoring Rules) så att ägare av en webbplats kunna sätta regler för hur lead scoring skaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vissa förändringar i Gartner Digital Experience Platforms 2022


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon