AI-stöd i Chatboten eller inte? Uber och LG väljer det senare

In AI, Machine Learning, Botar, Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är ni intresserade av alternativ till ledande Chatfuel för att via några klick skapa er egen chatbot och supportfunktion så ser det lovande ut. Idag finns många alternativ att välja på.

Ett intressant val som passar de mindre tekniskt lagda är Barcelona-baserade Landbot.io. De startade med ett ”anti AI” chatbot-erbjudande som istället förespråkande en teknik lik den gamla äventyrsspel på SCUMM motorn använder. ”Conversational choice interface”, ett flervalsstöd som manuellt fylls i vid författandet av olika frågeställningar. AI skulle vara för opersonligt och kundovänligt menade 30-mannateamet i Barcelona.

Men då världen är fortsatt galen i termen AI ska de tvingats vika sig och pratar inte längre lika nedlåtande om artificiell intelligens. Trots att AI inte är en del av produkten. Det är däremot WhatsApp, Slack, Salesforce CRM och Google Sheets som finns som aktiva integrationer.

Redan ska Uber, LG, BCG, T-Systems, L’Oreal och EY valt chatbot-lösningen. Landbot har närmare 50 000 kunder från runt 50 olika länder och har tagit in 19 miljoner i riskkapital 2018.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss