Adobe köper upp Oculus Medium av Facebook, anpassar VR-upplevelsen mot Marketing Cloud

In Adobe AEM, AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Google har nyligen pratat om att smartphonens framtid som främsta skärm närmar sig sitt slut. Baserat på Today Institutes Amy Webbs forskning. Därefter väntar de sig att wearables som smarta klockor i kombination med smarta glasögon tar över. Nästa generation av Google Glasses. Det skulle öppna upp för AR och VR på riktigt. Men en av de första investerarna inom VR ger upp och lämnar över mjukvaruutvecklingen till någon annan. Det är Adobe som inatt tog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon