Forefront ny ansvarig för Tjänstedesign inom Upphandlingsmyndigheten

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forefront berättar för MKSE.com att de är utsedda som enda leverantör av konsulttjänster inom Tjänstedesign/Service Design i Upphandlingsmyndighetens nya ramavtal. Upphandlingsmyndigheten är en Episerver användare. Ramavtalet gäller i två år, med option på förlängning i ytterligare två år. Tjänste- och UX-design ska ha blivit allt en allt viktigare och mer strategisk fråga för Forefronts kunder. " - Det ska bli väldigt intressant att jobba med Upphandlingsmyndighetens utformning av deras tjänster. Att Sveriges myndigheter nu kommer få större...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon