Apoteket.se live på en Sharepoint MOSS 2007

In Check out/Kassasystem, Facebook Open Graph, Microsoft .NET, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Avregleringsaktuella Apotekets Apoteket.se har släppts på en väldigt vitdesignad Microsoft SharePoint MOSS 2007. Apoteket, med 10 600 anställda, säljer även läkemedlel på den kombinerade e-handelsplatsen. Den fulla lösningen är en Microsoft Office SharePoint Server 2007, integrationsmotorn BizTalk Server med e-handelsplattform Commerce Server. Svenska Microsoft själva gillar så klart den högintegrerade referensen. Troligtivs kommer denna referens hamna väldigt högt upp, om inte högst när Microsofts sverigeansvariga Per Hedberg, Mattias Svanberg Johansson, Anna Erman och Johan Lindfors med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det vore spännande att höra från de som jobbar med innehållet om hur MOSS fungerar i det dagliga arbetet. Tyvärr är det bara IT-chefernas kommentarer som kommer fram när det pratas referenser.

 2. Det vore spännande att höra från de som jobbar med innehållet om hur MOSS fungerar i det dagliga arbetet. Tyvärr är det bara IT-chefernas kommentarer som kommer fram när det pratas referenser.

 3. @Christian: Finns nog ganska lite dokumenterad sådan best practice. Det är det jag skriver om ovan, att denna referens nog kommer vevas då det inte finns speciellt många sedan tidigare.

  Fortum.com lär väl bli nästa stora MOSS 2007 (eller Sharepoint 2010) referens.

 4. Författare

  @Christian: Finns nog ganska lite dokumenterad sådan best practice. Det är det jag skriver om ovan, att denna referens nog kommer vevas då det inte finns speciellt många sedan tidigare.

  Fortum.com lär väl bli nästa stora MOSS 2007 (eller Sharepoint 2010) referens.

 5. ..och nu ligger den nere, sedan igår(?)

 6. ..och nu ligger den nere, sedan igår(?)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.