Apoteket.se live på en Sharepoint MOSS 2007

In Check out/Kassasystem, Facebook Open Graph, Microsoft .NET, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Avregleringsaktuella Apotekets Apoteket.se har släppts på en väldigt vitdesignad Microsoft SharePoint MOSS 2007. Apoteket, med 10 600 anställda, säljer även läkemedlel på den kombinerade e-handelsplatsen. Den fulla lösningen är en Microsoft Office SharePoint Server 2007, integrationsmotorn BizTalk Server med e-handelsplattform Commerce Server. Svenska Microsoft själva gillar så klart den högintegrerade referensen. Troligtivs kommer denna referens hamna väldigt högt upp, om inte högst när Microsofts sverigeansvariga Per Hedberg, Mattias Svanberg Johansson, Anna Erman och Johan Lindfors med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det vore spännande att höra från de som jobbar med innehållet om hur MOSS fungerar i det dagliga arbetet. Tyvärr är det bara IT-chefernas kommentarer som kommer fram när det pratas referenser.

 2. Det vore spännande att höra från de som jobbar med innehållet om hur MOSS fungerar i det dagliga arbetet. Tyvärr är det bara IT-chefernas kommentarer som kommer fram när det pratas referenser.

 3. @Christian: Finns nog ganska lite dokumenterad sådan best practice. Det är det jag skriver om ovan, att denna referens nog kommer vevas då det inte finns speciellt många sedan tidigare.

  Fortum.com lär väl bli nästa stora MOSS 2007 (eller Sharepoint 2010) referens.

 4. Författare

  @Christian: Finns nog ganska lite dokumenterad sådan best practice. Det är det jag skriver om ovan, att denna referens nog kommer vevas då det inte finns speciellt många sedan tidigare.

  Fortum.com lär väl bli nästa stora MOSS 2007 (eller Sharepoint 2010) referens.

 5. ..och nu ligger den nere, sedan igår(?)

 6. ..och nu ligger den nere, sedan igår(?)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.