Arbetsformedlingen.se på SiteVision klar

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Hör från Arbetsformedlingen.se, javaprojektet på SiteVision CMS, att den nya produkten är klar och levererad. Dock får de arbetssökande vänta på sin nya webbplats ett tag. Den inframade reliken lever kvar några månader till. Leveransen blir en del av en större leverans där flera webbplatser ska ingår. Troligtvis aktuell att se dagens ljus någon gång efter årsskiftet. Just nu jobbar Arbetsförmedlingen bl a på att gå över till Windows 7-miljöer istället. Vaket, AMS. I övrigt pågår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment