Familjelivs specialvariant av Facebook Connect

In Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stampen-köpet Familjeliv.se (PHP custom arbete) har labbat fram en egen variant av stöd för Facebook Connect. Sajten, med en bred skara användare på olika användarnivåer, lyfter i toppnavigeringen fram "Logga in med Facebook Connect" möjligheten. Men en inloggning synkar inte Familjelive och Facebook-kontona direkt. Detta sker efter en vanlig Familjeliv-inloggning och sedan samma val, "Koppla ihop med Facebook". En Facebook inloggning direkt autogenererar ett nytt konto. Nog är den automatiska e-mailsynkningen mellan konton en av de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment