Årets EPiServer partners 2013 är…

In Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Vid EPiServer Partner & Techforum 2013 på Münchenbryggeriet i Stockholm den 15/11 utsågs årets vinnande EPiServer partners. Det blev, för många, några rätt otippade val som till slut stod högst på prispallen efter den 5 minuter långa (!) priscermonin. Tidigare år har både ceremoni och festligheter varat i alla fall tio gånger längre.

episerver partnerdag 2013

Årets Associated Partner (en kategori med rätt, för att inte säga väldigt, oengagerade partners som oftast försvinner efter några år) blev Advania med 300 anställda. De har referensen Saint Gobain Ecophon.

Vi har mer på samma ämne:  Valtech driver över 100 Google Optimize experiment på uppdaterade Kivra.se

Årets Solution Partner blev Commercefokuserade, och väl licenskrängande Star Republic som ofta förekommit här på MKSE i EPiServer Commerce-sammanhang det senaste året.

Årets Premium Partner blev Valtech, som inte riktigt fanns närvarande under varken priscermoni eller Partnerdagar. De sken även med sin frånvaro (tillsammans med Cloud Nine) som den egentliga enda partner som inte sponsrade evenemanget.

Fram tills 2012 har det varit känt att titeln årets partner baseras på den enkla kvoten av antal sålda, nya licenser. Minus egenskaper som tidigare vinnare och plus egenskaper som större, nya kunder med kända varumärken. Med den mättade svenska marknad som EPiServer upplever 2013 ska nivån istället baseras på andra, mindre kända faktorer.

Vi har mer på samma ämne:  Willab byter digitalpartner, bara dagar efter e-handelslanseringen

Trots den nya partnerkategorin, Global Partner delades inget sådant pris ut till varken Nansen, Valtech eller Possible.

Leave a Comment