Avis App släpps, med självbetjäning och ny kundklubbskoppling

In Android, CXM, iPhone, Java, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hyrbilsleverantören Avis Sweden har släppt nya Avis App med fokus på att ge bättre kontroll över hela hyrupplevelsen. Kunder som hyr bil genom Avis App för iOS och Android ska ha bättre överblick över ingående moment från start till slut. "– Vi vet att människor önskar sig mer en behovsbaserad, förenklad och stressfri upplevelse när de reser, det gäller förstås även bilhyran. Vi vet att resenärer vill kunna välja exakt bilmodell, veta precis var bilen står...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon