BCG X bakar in ChatGPT AI i 2023 års uppdaterade tjänsteerbjudande

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fräscha ut från hybridarbetsplatsdebaclet och den väldigt omtalade egna hybridarbete / ”jobba hemma är förödande-rapporten” från förra månaden fortsätter BCG att anamma stora buzz-, och framförallt Linkedin, trender i den egna B2B-marknadsföringen.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Vilka ÄR dessa framåtlutade elva procent?

Vilka ÄR dessa framåtlutade elva procent?

Nu är det januaris totala snack-blockbuster ChatGPT som tydligen blivit en del av den digitala enheten BCG X:s tjänsteerbjudande inför 2023. Ett ämne som tillsammans med andra ”trender” som blockchain BCG gärna pratar mer om tillsammans med nya och gamla kunder. Meddelar konsultjätten i en ny kampanjfilm och betald marknadsföring. Det trots att ChatGPT knappt släppts i sin kommande 430 SEK per månad betalversion och partnerskap (utöver det med delägarna Microsoft givetvis) fortfarande ska ligga en bra bit bort. Men BCG säger sig i en ny januarikampanj åndå vara:

”Postitiva att få samarbeta med större företag inom sektorn .. för att få bolags stora törst efter AI [och digitalisering] att verkligen hända.”

Allt sker via enheten BCG X som är BCGs nya enhet ”committed to turbocharging digital transformation at scale” berättar en ledartrio klädda i BCG-grönt.

Vi har mer på samma ämne:  Svenska aktörer som redan laborerar med ChatGPT i egna contentproduktionen