Bonava köper in mer Episerver från Forefront, behöver trainees

In Episerver, Intranät, Nyheter by Martin Edenström

Forefront bygger vidare för bostadsföretaget Bonava på Episerver CMS. Utöver en digital extern närvaro har nu konsultbyrån under 2018 tagit fram ett nytt Episerver-intranät för kunden.

Forefront har tidigare berättat att uppdraget var speciellt eftersom ett helt nytt varumärke togs fram och bolagets infrastruktur med ny IT miljö, system och webbsidor skapades baserat på ett blankt blad. Avknoppningen från NCC var krävande. Intranätet skapades mitt i en större förändring.

Fler artiklar om ämnet:  Öresundskraft lanserar ny värdegrund, budskapsplattform och Call to Action strategi

Forefront söker samtidigt nya trainees till företaget. Det gör man genom satsningen Traineerna.com som kallas Sveriges första och enda realityserie om ett traineeprogram. I 6 avsnitt låter bolaget tittare följa studenter på vägen från studierna ­till arbetslivet och eventuellt ett jobb.

Bonava är ett bostadsutvecklingsföretag i norra Europa, avknoppat från det svenska bygg- och fastighetsutvecklingsbolaget NCC (även de en Episerver användare av Isotop). Bonava utvecklar och säljer bostäder till konsumenter och investerare på utvalda marknader i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland.

Fler artiklar om ämnet:  AJ produkter väljer Episerver, handlar upp ny partner

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.