Bonava, episerver, Forefront Episerver, Intranät, Nyheter

Bonava köper in mer Episerver från Forefront, behöver trainees

In Episerver, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forefront bygger vidare för bostadsföretaget Bonava på Episerver CMS. Utöver en digital extern närvaro har nu konsultbyrån under 2018 tagit fram ett nytt Episerver-intranät för kunden.

Forefront har tidigare berättat att uppdraget var speciellt eftersom ett helt nytt varumärke togs fram och bolagets infrastruktur med ny IT miljö, system och webbsidor skapades baserat på ett blankt blad. Avknoppningen från NCC var krävande. Intranätet skapades mitt i en större förändring.

Forefront söker samtidigt nya trainees till företaget. Det gör man genom satsningen Traineerna.com som kallas Sveriges första och enda realityserie om ett traineeprogram. I 6 avsnitt låter bolaget tittare följa studenter på vägen från studierna ­till arbetslivet och eventuellt ett jobb.

Vi har mer på samma ämne:  SiteVision vinner uppdragen för Mora, Orsa, Älvdalen och Vansbro kommun

Bonava är ett bostadsutvecklingsföretag i norra Europa, avknoppat från det svenska bygg- och fastighetsutvecklingsbolaget NCC (även de en Episerver användare av Isotop). Bonava utvecklar och säljer bostäder till konsumenter och investerare på utvalda marknader i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.