Boomerang återuppstår på ny headless e-handel

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Många av de klassiska klädmärkena som begärs i konkurs återuppstår på olika sätt. Så gäller även Boomerang som MKSE.com skrev om 2018 när deras Adobe Magento (av Improove/Impact) och hela verksamheten lades ned. Men kort därefter väcktes varumärket till liv och nu gör man en nysatsning på modernare e-handelsteknik. Detta i samarbete tillsammans med hyperaktiva Grebban i Stockholm och på fashionförvalet Centra headless. Det finns även Triggerbee samt Hotjar martech med i bilden.

0 Mkr
omsätter Boomerang
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Boomerang Sweden AB säger de grundades 1976 och omsätter runt 36 Mkr. Bolaget gjorde en mindre förlust senaste verksamhetsåret. Grebban har även jobbat med fiskevarumärket Guideline (Centra) nyligen samt foto och videoproduktionsbyrån Mud Studios samt Slöjd-Detaljer (Norce).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sebago och Superga handlar upp Centra headless e-handel