Ett mer mänskligt, digitalt Axel Johnson som andas företagets etos. Allt på Sanity headless

In Headless / Decoupled CMS, Lojalitetsprogram, Nyheter, Sanity by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA Ignite har en ny fjäder i hatten i form av Axel Johnson kontot. En kund som nu släppt sitt nya ”digitala hem” på www.axeljohnson.se.

0 mdr
omsätter Axel Johnson
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Målet ska varit en mer levande, personlig utformning. Den nya närvaron som släpptes idag ska täcka hela Axel Johnsons varumärkesportfölj samt skapa stolthet och underlätta för alla nuvarande och framtida anställda. Samt ska ha delar som riktar in sig mot ägargruppen samt investerare.

” – Vi är glada över att kunna visa upp en webbplats som verkligen skapar liv i varumärket Axel Johnson. Med en historia på 150 år har vi en stark grund och position. Men under utvecklingen av webbplatsen var det viktigt för oss att skapa en personlig, mänsklig touch. Vi är glada över att vår nya onlinenärvaro återspeglar detta.”

Säger Elisabeth Avrotin, Kommunikationschef på Axel Johnson

” – Vi har förnyat har man presenterar ett slagkraftigt första möte mellan besökare och varumärke .. Med ett mer mänskligt förhållningssätt som presenterar Axel Johnsons historia, den nya digitala destinationen ska lever och andas företagets etos och tillgodose alla användarens behov.”

Säger NoA Ignites projektledare och affärsrådgivare, Emelie Maistedt. Axel Johnson investerade i Voyado strax innan pandemin och är en Sanity headless användare med stöd från en ny Next och React-front. Sanity headless CMS kommer nu och gör just en större ”raid” i Sverige och Skandinavien. Bolaget har tytt sig till flera större martechhus, kommunikationskoncerner (som Merkle m fl) samt IT-konsulter (som Accenture) och vill bli ett alternativ till t ex dominerande Contentful och tvåan Contentstack.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  MACH Alliance passerar 100 medlemmar, utmanar Salesforce, Adobe och Oracle på riktigt