Budo & Fitness kickar igång PWA och B2B Magento samt Amazon-samarbete

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Budo & Fitness sparkar igång hösten med en nylanserad Adobe Magento 2 PWA e-handel på https://budofitness.se. Budo & Fitness Sport kallar sig Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning. De har egna butiker runt om i landet, e-handel samt grossistavdelning med egna varumärken. I sortimentet, med ca 6 000 olika artiklar, återfinns de övergripande varugrupperna: Sportkläder, Träningstillbehör, Träningsutrustning, Kosttillskott och Kampsportsartiklar. Det finns även en B2B modul som erbjuder inköpspriser.

”– För Budo & Fitness Sport har kunden, den enskilda kampsportaren och fitnessutövares behov, alltid stått i centrum. I Sverige har vi länge varit en del av klubbarna och gymmens naturliga infrastruktur, samtidigt som vi har sett att efterfrågan på våra produkter har ökat internationellt.”

Säger Pierre Dahl som är grundare av Budo & Fitness. SBI Sport AB som äger Budo-Nord och Fighter har tidigare jobbat med Caupo för Magento. Den nya webbutiken byggd på Adobe Magento 2.3 Progressive Web Apps teknologi. I dagsläget finns det egna varumärket Budo-Nord representerat i 35 länder, målet i slutet av 2020 är Budo & Fitness produkter ska finnas i över 50 länder.

Vi har mer på samma ämne:  Ida Warg Beauty live på Shopify samt med ny Amazon FBA konsultation

I samband med den svenska etableringen av Amazon har Budo & Fitness också inlett ett samarbete med Amazon, som kommer att marknadsföra vissa utvalda produkter. Budo & Fitness har även Zendesk kundtjänstsystem och chat samt en WordPress CMS.