Budo & Fitness kickar igång PWA och B2B Magento samt Amazon-samarbete

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Budo & Fitness sparkar igång hösten med en nylanserad Adobe Magento 2 PWA e-handel på https://budofitness.se. Budo & Fitness Sport kallar sig Sveriges ledande företag med specialinriktning på produkter för kampsport- och gymträning. De har egna butiker runt om i landet, e-handel samt grossistavdelning med egna varumärken. I sortimentet, med ca 6 000 olika artiklar, återfinns de övergripande varugrupperna: Sportkläder, Träningstillbehör, Träningsutrustning, Kosttillskott och Kampsportsartiklar. Det finns även en B2B modul som erbjuder inköpspriser. "– För...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon