Esprit handlar upp Salesforce Commerce B2C och B2B e-handel för 400 Mkr

In Salesforce Commerce Cloud, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce Sverige berättar för MKSE.com att det globala varumärket Esprit valt att handla upp en ny Salesforce Commerce Cloud efter en viss tid plattformsutvärdering. Esprit berättar samtidigt att de valt investera runt 40 miljoner Euro när de rullade ut den globala uppgraderingen. Sedan tidigare använde företaget en tysk CoreMedia CMS samt Adobe Analytics, Stripe, Paypal och VISA-betalstöd. ” - En del av vår digitala strategi är att bygga en webbplats som fortsätter att växa och glädjer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon