Bugaboo hyperpersonaliserar med ny Salesforce Commerce Cloud, Service Cloud och Sales Cloud kombination

In CXM, E-handel, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Dreamforce 2019 var ledande barnvagnsföretaget Bugaboo en av de nya referenscasen CXM-plattformen valde att lyfta fram. Inte så märkligt, Bugaboo är en ung digitalspelare som utan legacy visat sig välja köpa in licens i bulk. De använder utöver en Salesforce Commerce Cloud för egna brand store e-handeln även Salesforce Service Cloud och Sales Cloud i kombination. Precis som San Fransisco-företaget vill ha det. Partner för att ta fram hela lösningen ska vara belgiska Emakina, med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon