Bygdegårdarnas Riksförbund går live på tillgänglighetsanpassad WordPress med bokningsstöd

In Nyheter, Wordpress by Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: “VIP-MKSE”.
Osolo berättar att de är klara med design och utveckling av Bygdegårdarnas Riksförbunds nya webbnärvaro bygdegardarna.se. Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla, med en demokratisk värdegrund.

Riksförbundet ska använda sajten till att ge service och förmedla information och nyheter, i första hand till de 24 distrikten som förbundet består av, samt anslutna bygdegårdar och dess medlemmar. Men också till allmänheten.

Fler artiklar om ämnet:  Skaraverken satsar på WordPress CMS av Buddy

Den nya webbplatsen har skapats med en WordPress Multisite med tre olika teman för att skapa en sammanhållen form och layout men med viss distinktion mellan Riksförbundet, distrikten och de medlemmar som önskar hemsida i denna lösning. Stort fokus på den nya webbplatsen har lagts på tillgänglighet för att möta kraven från användarna. Utöver ren information och service till medlemmar och allmänhet innehåller sidan också en funktion där man kan söka reda på en lämplig bygdegård att hyra för evenemang.

Fler artiklar om ämnet:  Evidensia baserade byrå- och plattformsval på teknisk analys

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.