Bygdegårdarnas Riksförbund går live på tillgänglighetsanpassad WordPress med bokningsstöd

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Osolo berättar att de är klara med design och utveckling av Bygdegårdarnas Riksförbunds nya webbnärvaro bygdegardarna.se. Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla, med en demokratisk värdegrund. Riksförbundet ska använda sajten till att ge service och förmedla information och nyheter, i första hand till de 24 distrikten som förbundet består av, samt anslutna bygdegårdar och dess medlemmar. Men också till allmänheten. Den nya webbplatsen har skapats med en Wordpress Multisite med tre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon