Canon öppnar upp helt ny e-handelssatsning

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Canon har just presenterat sin nya Oracle Commerce e-handel för den svenska marknaden. En del av ett omfattande globalt projekt som stegvis nått olika marknader. Målet har varit att "ta shoppingupplevelse med Canon till en ny nivå". E-handeln ska erbjuda ett omfattande produktsortiment, kostnadsfri leverans och retur samt två års garanti på alla produkter. En modernare design används tillsammans med ett bildbaserat ikonmanér, förtroendefaktorer på två sätt, en content-sektion och... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment