Webbyråerna och tranformationskonsulterna i Almedalen

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

I år ansluter ett antal ofta förekommande namn på MKSE till Almedalsveckan. Som sedvanligt förväntas bli ett mer välbesökt än någonsin. Fjolårets mer IR-fokuserade Intellecta och managementstarka Accenture och Capgemini får i år sällskap av t ex Acando samt Cloud Nine. Den förstnämnda är storsponsor av egna medarbetaren Beata Wickboms Hej Digitalt! (i år utan Brit Stakston) samtidigt som Cloud Nine satsar på att synliggöra en kundresa och digital transformation med att erbjuda en cykeltaxi i de trånga gränderna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. När @TietoSverige sponsrar @tidningenresume, så vet man något förändrats. #hejdigitalt #almedalen

Leave a Comment