Centerpartiet går från Episerver till WordPress och sedan SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Centerpartiet befäster sin position som det mest veliga partiet gällande en digital strategi. Bara 1,5 år efter att Episerver (av Sublime) kastades ut inför valrörelsens nya WordPress upprättning (av OhMy!) duger nu inte open source plattformen. Centerpartiet ska i mars 2016 bestämt sig för att samla centerpartiet.se, alla lokala webbplatser och ett socialt intranät för sina medlemmar, förtroendevalda och anställda i SiteVision. Målet är en integrerad digital arbets- och mötesplats för hela organisationen. "– Vi är en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment