Clas Ohlson släpper ny smarta hem app, prisas direkt

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Daresay står bakom den senaste appen från Clas Ohlson som hjälper användare att fjärrstyra den egna smartahem lösningen ”Smart Plug” via iOS och Android-mobiler. Clas Ohlson Smart Plug eluttagstyrningsapp har nu i höst dessutom förärats ett Red Dot Award designpriset för sin UX, innovation och användarvänlighet.

”– Att göra saker och ting enkelt och tillgängligt för våra kunder är något vi eftersträvar i allt vi gör och det tror jag är starkt bidragande till att appen blivit så väl emottagen. Det är en lösning som passar de flesta och som inte kräver några särskilda tekniska förkunskaper. Det är helt enkelt första steget mot ett lite smartare hem som är tillgängligt för många,”

Säger projektledare Peter Olsson på Clas Ohlson.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tombolahjul, egna valutor, beslutsstress och röststyrd MR-design - E-handelsinnovation 2023 via Kina

Red Dot Award: Communication Design har delats ut sedan 1993 (fram till 2001 under namnet ”Deutscher Preis für Kommunikationsdesign”) och vinnarna i de olika kategorierna utses av en internationell expertjury.

Intresserade av svenska Voice projekt?

MKSE.com har hela listan över pågående tjänster, satsningar och projekt. Klicka här.