Cloud Nine tar över Episerver-uppdraget för Diös Fastigheter

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cloud Nine berättar under fredagseftermiddagen att de skrivit avtal med Diös Fastigheter för att utveckla deras nya Episerver-webb. Det ska röra ett helhetsuppdrag som omfattar analys, strategi, design och utveckling. I ett senare läge ska det även gälla optimering och förvaltning. Målsättningen med webbplatsen är att underlätta för Diös existerande kunder, genom inloggat läge och utökad service. Siten ska även aktivt bidra till ökad leadsgenerering för att förenkla och öka proaktivitet i kontakten med hyresgäster och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.