Columbia Sportswear går omnikanal på ny Salesforce Commerce Cloud

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under förra veckans Dreamforce visade Salesforce upp ett gäng nya, globala e-handelskunder. Många av dem med svensk närvaro, SEK och möjlighet för svenskar att e-handla. Men få projekt på något sätt hanterade från Sverige. Columbia Outdoor Sportswear är en kund som är relativt ny på Salesforce Commerce Cloud plattformen. De har en mängd landssajter på sin nya handel och Sverige har fått en på egna domänen columbiasportswear.se. Där är det grafiska hero-ytor som dominerar tillsammans med olika kampanjbudskap...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon