Consid och Ciber bakom ny SEO och visuella förändringar för Bergans på Sitecore

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid inledde i våras ett samarbete med Bergans, en av de ledande aktörerna i Norden inom friluftsutrustning med över 100 år i branschen. Det långsiktiga målet var att utveckla företagets digitala närvaro och affärsbidrag. I ett första projekt gjordes visuella förändringar för att optimera användarupplevelsen i mobilen. Försäljningen ska ökat med 421% och konverteringen med 300% under augusti månad jämfört med samma period föregående år. Bergans är numera en Sitecore kombinerad CMS och Commerce användare. Den andra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon