Content Marketing driver, marknaden för DAM ökar med 28,9% per år

In Content Marketing, DAM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dallas-baserades Markets and Markets har släppt en ny marknadsanalys och prognos över DAM-marknaden perioden 2014 - 2019. Svenska QBank berättar de är nöjda att listas som en av aktörerna tillsammans med andra globala företag som Open Text, Adobe Systems, Oracle, IBM Corporation, EMC, HP, Cognizant, ADAM Software, North Plains och Widen Enterprises. Content marketing trenden ska vara bra nyheter för DAM-marknaden. Bilder och filmer blir allt viktigare i kommunikationen vilket resulterar i att fler är i behov av ett DAM-system...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment