Contentful headless-projekten sprider sig inom Wärtsilä, utmanar befintliga plattformar

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Wärtsilä med 19 000 anställda är ett av de senaste storföretagen att handla upp en Contentful headless webblösning. Det finska företaget använder headless arkitektur och approach i ett pilotprojekt kring en ny HR-plattform. Nya ”Wärtsilä MyHR-platform” har främst tagits fram av bolagets IT-enhet själva tillsammans med kravställning från egna HR-enheten.

Kort därefter spred sig tekniken att ta sig an ett till projekt inom den stora organisationen. Det blev en ny interaktiv utbildningsplattform kallad ”Wärtsilä WeLeap” som också byggdesDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Eurosko köper upp ny commercetools, Contentful och Voyado


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon