CQ5.5 konkurrerar med starka PhotoShop och PhoneGap killer apps

In Adobe AEM, CXM, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I en tid när både java- och .NET-CMS tycks erbjuda exakt samma funktionalitet, produktuppdateringar enligt roadmaps och tillhörande, trendbaserade plugins krävs något extra för att sticka ut. Kanske är musklerna från Adobe som moderbolag inte fel då. Adobes produktområde i fokus för i år sägs vara Digital Marketing. Och där är "limmet" mellan produkterna ofta Days gamla CQ5 CMS-produkt. I 2012-uppdateringen kallad CQ5.5 har så klart Adobes mest namnkunniga produkt, PhotoShop CS6, starkt kopplats in till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment