Cygate byter från ett open source till ett annat

In Gratis, Modul / Extension, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

På den externa webben gör IT-företaget ett byte från Liferay till Wordpress 4.3.1. Awkward Group har tagit fram den nya webbplatsen inklusive design. Strategiarbetet har framförallt skötts inhouse på Cygate men i samarbete med byrå.Målet med projektet har varit att få en stabil och agil grund att bygga vidare på. Standardplugins som Yoast och Wordpress popular posts används. Bolaget kommer framöver satsa mer på digital marknadsföring. Liferay används fortfarande för intranät samt extranät berättar Fredrik Reinius, Digital Marketing Manager på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment