Dedicated Brand säljer hållbart producerade produkter i ny headless och omnikanal-satsning

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Headless-snabbväxaren Centra hjälper nu under mars 2020 modemärket Dedicated Brand med sin digitala strategi och närvaro. Dedicated Brand ska fått upp omsättning rejält både i butik och online och ska ha optimerat sin egna e-handelssatsning genom att både införa en "Direct-to-Consumer" och grossist-försäljning. Samt med en nya hållbarhetsstrategi och "street fashion" approach. Centra ska nu få vara med på modevarumärkets fortsatta resa som innefattar dotterbolag i Tyskland och butik i nytt ekovaruhus i Italien. Den sistnämnda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon