Dedicated Brand säljer hållbart producerade produkter i ny headless och omnikanal-satsning

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Headless-snabbväxaren Centra hjälper nu under mars 2020 modemärket Dedicated Brand med sin digitala strategi och närvaro. Dedicated Brand ska fått upp omsättning rejält både i butik och online och ska ha optimerat sin egna e-handelssatsning genom att både införa en ”Direct-to-Consumer” och grossist-försäljning. Samt med en nya hållbarhetsstrategi och ”street fashion” approach.

Centra ska nu få vara med på modevarumärkets fortsatta resa som innefattar dotterbolag i Tyskland och butik i nytt ekovaruhus i Italien. Den sistnämnda körs tillsammans med familjen som står bakom Eataly.

Vi har mer på samma ämne:  Outdoor-varumärket handlar upp ny e-handelsplattform, ut med Shopify Plus

Dedicated är sprunget ur retailkonceptet Tshirtstore, som gick med vinst för andra året i rad och ökade omsättning med 24 procent till 45 Mkr under 2019. Försäljningen via den egna webbutiken ökade med 87 procent från 3,8 till 7,1 Mkr.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Vi har mer på samma ämne:  Klädbutik går live på headless e-handel framtagen av 24-mannateam samt 13 olika byråer
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss