Robotar bakom bättre copy och SEO i Babyshop e-handel. Kan inte få Corona virus, tar över content-jobben

In AI, Machine Learning, Botar, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Babyshop är senaste pure player e-handeln att banta konsult- samt översättningskostnaderna genom en satsning på automatiska, AI NLG-genererade produkttexter med speciell SEO-anpassning. Det för samtliga tiotusentals produkter företaget löpande behöver skriva det ena och andra om. På 15 olika språk. De gör därmed vad många gjort i många år. Följer i Jarno Vanhatapios (och i detta fall riskkapitalistägarna Wellstreet) fotspår. Några månader senare. Gartners dystra förutsägelse från hösten 2015 verkar därmed börja slå in, men en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon