DeLaval lanserar ny e-handel, bygger ut Episerver Commerce satsning

In Nyheter, E-handel, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

DeLaval berättar att de gått live med sin nya, omfattande digitala närvaro. Nu inte enbart webb, utan även helt integrerad e-handel för jordbruksföretaget. Den nya Episerver Commerce e-handeln är live på den svenska marknaden under måndagen ska även hela lösningen presenteras under ett webinar tillsammans med produktägaren Brian Rigley, Head of Digital på DeLaval. DeLaval låg även sedan tidigare på Episerver CMS i DXC (Azure) med flera produkter från Episerversviten aktiverade. I slutet av 2018 började...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon