Deloitte Digital öppnar i Sverige, köper Mobiento

In Adobe AEM, CXM, mCommerce, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Engelska i CXM/CMS-sammanhang numera välkända Deloitte Digital tar sig för första gången in i Sverige. Detta genom att ta över mobilbyrån Mobiento från säljaren Stampen. Deloitte är en av de större Adobe AEM partnerna över världen. Förra veckan visade det sig att den andra större Adobe AEM-aktören AKQA tog sig in i Sverige genom att öppna kontor i Göteborg. Deloitte fortsätter därmed på förvärvsspåret, de har senaste två åren köpt upp bl a Banyan Branch, Flow Interactive,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment