De’Longhi, Kenwood och Braun väljer SAP för hantering av kundupplevelse

In Content Marketing, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Italienska De’Longhi S. p. A. med varumärken som Kenwood, Braun och Ariete må vara trogna Episerver och partnern Niteco för ehandel, men de berättar nu att de även valt ut SAP för en satsning på D2C och SAP Service Cloud som ska hålla ihop kundkontakt, digital affärsutveckling och skapa en ”360-degree customer view” åt De’Longhi.

“ – Globala varumärken reagerar på den snabbt föränderliga marknaden genom att delta i deras kundens villkor -. För att stödja deras kundresa och försäkra en positiv upplevelse. Genom att välja SAP Customer Experience-lösningar väljer företag en partner som har bevisat meritlista för att möjliggöra förändrade affärsmodeller, det vill säga digital handel eller D2C, direkt till konsument, främja kundengagemang i alla kanaler och leverera exceptionella upplevelser.””

Säger Paula Hansen, chief revenue officer, Customer Experience, SAP.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SAP slår ihop påsar med Contentful, Akeneo, Bolt, Coveo, Mirakl och Pricefx

Först ut är att börja tänka om och återskapa hela De’Longhi S. p. A. ”customer service experience” för den italienska jätteaktören inom vitvaror och tillbehör.