Digitaliseringsindex 2018 presenterad, vinnarna och Sveriges mest digitaliserade företag är…

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Noterade Cloudrepublic som i julas köpte upp Anegy har presenterat landets första "Digitaliseringsindex". Den visar på Ica (Episerver), SVT (custom), Avanza (Adobe AEM), DN (custom och Episerver) och Teliasonera (custom och Magnolia CMS) som "Sveriges mest digitaliserade företag". Vad som har mätts ut är: En hög aktivitet på sociala medier, med hög interering med följare. Arbete med både SEO (sökmotoroptimering) och SEM (sökordsmarknadsföring) Har domäner med både organisk och köpt trafik. Även Aftonbladet, Ikea, Lindex, Bokus och Apoteket...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon